Pika nogavička v parku Arboretum

Sobota 20.4.2019 10-12.00 Pika raziskuje Pika Nogavička obišče park. V roki ima načrt, ki jo pelje skozi park. Išče, raziskuje, ogleduje in se čudi vsej naravni lepoti. Ko sreča sebi doraslo osebo jo povabi v gibanje in smeh. Razni prevali, kolesa in počepi Piko in njenega Ficka večkrat spravijo v tek. Vsakemu sovrstniku pa podari odličen načrt ohranjanja zdravega razuma. Obiskovalci (otroci) se lahko Piki pridružijo v raziskovanju parka, a le ob spremstvu staršev. Pika je terenu in v vlogi promotorke zdravega načina življenja in preživljanja prostega časa aktivno, na prostem.
Nedelja 12.5.2019 15-17:00 Pika se igra Pika Nogavička obišče park. V roki ima grabljice, lopatko, vedro in lupo. Potuje skozi park, Išče, raziskuje, ogleduje kdaj kako se čudi vsaki živalci, ki jo sreča. Ko sreča sebi doraslo osebo jo povabi v opazovanje, raziskovanje. Seveda njena navihanost nima meja. S svojim prijateljem Fickom se večkrat zavrti in takrat se preseli na drugo lokacijo. Vsakemu sovrstniku pa podari odličen načrt ohranjanja našega planeta (seme, ki bo vzklilo, bo prineslo nove podvige). Obiskovalci (otroci) se lahko Piki pridružijo v opazovanju malih živali skozi lupo in raziskovanju parka, a le ob spremstvu staršev. Pika je terenu in je tokrat v vlogi aktivnega pregledovalca parka, seveda pa tudi promotorke zdravega načina življenja in preživljanja prostega časa aktivno.

PRIJAVE: Prijavite se na  info@sadmavrica.si ali 031/314-870. Dobite odgovor v roku 1-2 dni. ali se vpišete spodnji obrazec.

Pred-prijave niso potrebne, lahko pa nam javite, če boste Piko spremljali na poti raziskovanja.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

http://www.sadmavrica.si/ ali info@sadmavrica.si
Predsednica ŠPORTNO ATLETSKEGA DRUŠTVA MAVRICA,

Mojca Grojzdek +386 31-314-870