Obvestilo za prijavljene v plavalni tečaj 19-23.8.2019

Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!

Obveščamo, da je dovolj prijav za izvedbo plavalnega tečaja z vključenim tečejem rolanja.

Vodja plavalnega tečaja je Ana O. (031 749 844) . Tečaj plavanja in rolanja vodijo  usposobljeni vaditelji.

Zborna lokacija je Zavod za Šport in rekreacijo Domžale , Kopališka 3, 1230 Domžale za bazenom, poleg odbojkarskih igrišč-nadstrešek. Če dež smo v recepciji Zavoda za šport in rekreacijo (Pub Krpan), ki je nasproti lokacije.

Med  7:00 in 8:30 tam poteka varstvo, nato se otrci uredijo za tečaj rolanja (Če kdo nima opreme naj javi) in rolajo v neposredni bližini zbornega kraja kjer je asvaltirano igrišče.

Tisti, ki pridete ob 10:00 se ravno tako dobimo pri odbojkarskih igriščih nasproti bara Krpan.

V primeru slabega vremena organiziramo prevoz do Ljubljane, Atlantis. Za to bo potrebno doplačilo glede na nastale stroške (razlika), naknadno javimo koliko bo (13€ del vstopnine in bus).

Otroci so z vodnimi aktivnostmi od 10-12:00, nato gredo na kosilo. Od 13-15-15:15 spet aktivni, nato varstvo na brisačah. Nahajamo se takoj pri vhodu v bazen-zelenica, skrajno desno pod Lipami oz. igralih v senci.

Denar za kosilo (4,5€ na dan)  priporočamo, da oddate 1. dan zjutraj vsak v kuverti na kateri je napisano ime in priimek otroka. Kar ostane bomo v tej kuverti vrnili. Torej bomo sproti poračunali z gostinci. 1x-2x bi šli na sladoled. Kar pomeni, da je 5€/dan načeloma stroškovno izvedljivo. Če bo kdo hrano nosil s seboj ni problema, gre z nami na kosilo in poje svoje.

Zadnji dan tečaja Vas vabimo, da pridete ob 15 uri na ogled zaključnega prikaza. Otroci bodo pokazali kaj so se naučili, prejeli bodo diplome in medalje in seveda malo darilo s strani društva.
Račune za izvedbo tečaja ste prejeli preko našega računovodstva in jih v danem roku prosimo poravnajte.
Vsi boste morali oddati tudi izpolnjeno pristopno izjavo. (Lahko jo izpolnite tudi na licu mesta)

Hvala za zaupanje in se vidimo kmalu.

Na bazenu so se že dogajale kraje vrednih stvari (denarnice, telefoni), prosimo, če otroci nimajo s seboj nobenih IKT naprav ali dodatnega denarja.

Upamo na lepo vreme in veselje v vodi.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

EKIPA z Mavrice

Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!