Obvestilo za prijavljene na indijanske počitnice 12-16.8.2019

Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!

Obveščamo, da je dovolj prijav za izvedbo Indijanskih počitnic.

Vodja aktivnosti je Špela R. (031 299 670).

Zborna lokacija je Zavod za Šport in rekreacijo Domžale , Kopališka 3, 1230 Domžale za bazenom, poleg odbojkarskih igrišč-nadstrešek.Če dež smo v recepciji Zavoda za šport in rekreacijo (Pub Krpan), ki je nasproti lokacije.

Same aktivnosti počitnic se bodo temastsko dogajale v parku Krpan in gozdičku v neposredni bližini. Do 8:30 ure je zbor pod nadstreškom.

Zbirati se začnemo od 7.00 ure dalje. Program aktivnosti si lahko ogledate http://sadmavrica.si/nova/indijanske-pocitnice_sad-mavrica-2019/

V primeru slabega vremena vas bomo sproti obveščali o aktivnostih.

Denar za kosilo (4,5€ na dan)  priporočamo, da oddate 1. dan zjutraj vsak v kuverti na kateri je napisano ime in priimek otroka. Kar ostane bomo v tej kuverti vrnili. Torej bomo sproti poračunali z gostinci. 1x-2x bi šli na sladoled. Kar pomeni, da je 5€/dan načeloma stroškovno izvedljivo. Če bo kdo hrano nosil s seboj ni problema, gre z nami na kosilo in poje svoje.

Račune za izvedbo tečaja ste prejeli preko našega računovodstva in jih v danem roku prosimo poravnajte. Vsi, ki ste se prijavili v tem tednu, ko je bila računovodkinja odsotna, jih poravnate po prejemu.

Vsi boste morali oddati tudi izpolnjeno pristopno izjavo za obe organizaciji (ŠAD MAVRICA), če je doslej še niste. (Lahko jo izpolnite tudi na licu mesta).

Hvala za zaupanje in se vidimo kmalu. Če bo zelo vroče bodo indijanci zaključek dneva vsaj 3x zaključil na bazenu, zato naj imajo s seboj vse za plavanje.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

EKIPA z Mavrice

Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!