MAVRIČNA ABECEDA GIBANJA

Namen je posvetiti se osnovam gibanja, naravnim oblikam gibanja in  ponuditi  raznolik spekter in motivacijo v sodelovanje. DSC09940_1024x576

Gre za vadbo, kjer je vključeno veliko raznolikih gibalnih vsebin, tudi motivacijskih iger z žogicami in drugimi pripomočki,  primernih za mlajšo starostno skupino. Vključujemo tudi poligonske sestave v spremstvu staršev.

 Malčke od 1.5 let in vse do 3.5 let, varnostno spremljajo starši oz. skrbniki.

***V kolikor otroci  zbolijo lahko vadbo nadomestijo katerikoli drug dan na drugi lokaciji, da doprinesejo količino vadbenih osnov na mesec.  (4 vadbe na mesec).

Cilji:DSC01302

  • Pridobivanje vztrajnosti, strpnosti, zaupanja, samozavesti, potrpežljivosti in discipline.
  • Razvijati gibalne sposobnosti otrok, kot so naravne oblike gibanja, kotaljenja, plazenja, lazenja, orientacija in koordinacija.
MAVRIČNA ABECEDA GIBANJA
VRTEC GAJ- PRESERJE PRI RADOMLJAH
PONEDELJEK 17:15-18:00 TELOVADNICA 1.5-3.5 od novembra dalje 24.4.2018 maj/junijpreusmeritev urice na prostem
TOREK 17:15-18:00 TELOVADNICA 1.5-3.5 25.9.2018 24.4.2018 maj/junijpreusmeritev urice na prostem
PONEDELJEK 17-18:15 TELOVADNICA IHAN LAHKO NADOMEŠČATE TUDI NA TEJ LOKACIJI od septembra dalje
   • OBVEZNA PRED PRIJAVA-NAJAVA (info@sadmavrica.si ali 031 314 870), tudi zaradi lažjega obveščanja dol. sprememb v primeru slabega vremena, lokacij telovadnic, pred priprave vaditelja, pričetka vadbe, tam kjer je navedeno. Pričnemo ob prijavi vsaj 6 otrok.
   • Za prjavo potrebujemo podatke: IME IN PRIIMEK OTROKA, LETNICA, TELEFON.
   • Prva “probna” vadba je brezplačna, če se odločite vaditi dalje, prejmete račun po elektronski pošti s strani računovodstva (racunovodstvomavrica@gmail.com)
   • Vadbo vodijo usposobljeni vaditelji atletike, študenti fakultete za šport in vaditelji rekreacije.
   • V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC IN PRAZNIKOV, VADBA ODPADE!

CENIK:

   • Aktivnost se plačuje  na TRR DRUŠTVA. Račun prejmete preko e-mail pošte. Računi so formirani na zruženo vsake 2 meseca. Račun lahko plačate vsak mesec deljeno ali skupni znesek, kot je Vam lažje.* * V kolikor ste prijavljeni na vadbo MAVRIČNA ABECEDA GIBANJA  se vadba plačuje redno, ne glede na prisotnost. Opravičena je le daljša “bolniška”odsotnost katero pisno z opredelitvijo problema,  javite na mail info@sadmavrica.si. V kolikor otroci  zbolijo lahko vadbo nadomestijo katerikoli drug dan na drugi lokaciji, da doprinesejo količino vadbenih osnov na mesec.  (4 vadbe na mesec).
    obrazložilo ddv: Trenutno (september 2018 še nismo davčni zavezanci, planiramo, da se nam lahko to zgodi sredi sezone, zato računajte, da je v račun dodatno  lahko zaračunan tudi ddv od trenutka dalje, ko društvo postane davčni zavezanec.
   • 1x tedensko vadbo (60/45 min), znaša 25€+ddv/mesec/… LETNI PAKET 1 ( 8 mesecev 190€+ddv ali 10 mesecev 210€+ddv)
   • 2x tedensko vadbo (2x90min ali 2x 60 min) znaša 35€+ddv/mesec/ …LETNI PAKET 2 ( 8 mesecev 270€ +ddv ali 10 mesecev 330€+ddv )
   • kombinacije različne vadbe znaša 40€ (2x ted) primer: 1x urice, 1x abeceda/…LETNI PAKET 4 ( 8 mesecev 300€ +ddv ali 10 mesecev 370€+ddv).
   • 2. otrok iste družine ima 10% popust/mesec
   • Plačilo po dnevni prisotnosti: prva vadba brezplačno, vsaka naslednja 8€/vadbo.Vsako leto je potrebno je plačati tudi letno članarino (sept. 2018-sept. 2019), znaša 15€/leto. Pri nakazilu članarine na trr društva, navedite IME IN PRIIMEK OSEBE, ki se včlanjuje, če plačujete pred prejetjem računa s strani društva. Članarina se lahko plača tudi na licu mesta vaditelju, ki vodi vadbo, prejmete potrdilo.
   • Prijavite se na info@sadmavrica.si ali pošljite sms na +386 31/314-870 (ime in priimek osebe, letnica roj., mail., program).
   • V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC IN PRAZNIKOV, VADBA ODPADE!

OSNOVNI NAPOTKI:

TELOVADNICA:

 • S seboj v telovadnico; čista obutev (šolski copati ali supergi), plastenka vode, športna obleka, knjižica (dnevnik), ki ga prejmejo prvo vadbeno enoto.

SPLOŠNO:

Tudi če boste v telovadnicah, računajte na to, da če bo lepo vreme, da se gre na prosto opraviti vsaj ogrevanje, zato s seboj jopice, vodo, obutev za v telovadnico in za prosto.

Vadbi se lahko priključite kadarkoli. Vsaka 1. vadba je brezplačna-poskusna. Če ste z vadbo zadovoljni in ostanete z nami, prejmete račun za mesečno plačilo vadbe. V kolikor vam vadba ni po godu, lahko brez obveznosti sporočite, da otroka več ne bo na vadbo.

Malčke od 1.5 let in vse do 3.5 let, varnostno spremljajo starši oz. skrbniki.

Vsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo-otroci ..nova pristopnaizjava_2018, ki jo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju-ici ali jo pošljete na naslov društva: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale ali oddate na vadbi pri vaditelju.

Otroci v sklopu plačila članarine prejemajo knjižico za motivacijo, nalepke, majico, dosegljive fotografije (splet), ne plačljivi projekti (Zanimiv šport, zdrava prehrana, pohod,…), niso pa nezgodno zavarovani.

Sledimo projektom društva: Zdrava prehrana, Športni nahrbtnik (določene skupine).

Projektom zveze, Športne unije Slovenije: Zdravo društvo, Slovenija v gibanju, za zdravo zabavo, Dan za aktivnost, …

Mednarodnim projektom MOWEWEEK (ISCA).

ZAVAROVANJA:

 • Otroci v sklopu vadbenih enot niso nezgodno zavarovani.
 • Vsak, ki bi si želel otroka tudi nezgodno zavarovati lahko to stori z doplačilom 10€/osebo, ter izpolnitvijo formularja za nezgodno zavarovanje. Sporočite tudi datum zavarovanja Od -do.
 • S plačilom vandine se plačuje vaditelje, telovadnice in dodatne stroške organizacije vadb, organizatorja aktivnosti, šp. pripomočke, dodatne aktivnosti.
 • S plačilom članarine kupimo društvene majice, motivacijske nalepke, sadje, zelenjavo, medalje, izvedemo brezlačne prireditve in dogodke, …

POSEBNOSTI:

 • V vadbene procese vključujemo tudi otroke z zmanjšanimi telesnimi sposobnostmi, deformacijami in invalidnosti. Za tovrstne posebnosti pokličete 031 314 870 za dogovor in pogovor, da se odločimo v katero skupino bi otoka najlažje vključili glede na obstoječe stanje.
 • V vadbene procese vključujemo tudi tuje govoreče otroke.
 • Socialno ogroženim ponujamo ugodnosti. Za dogovor pokličete 031 314 870.

Aktivnost vadenega procesa s sofinanciranjem podpira tudi Občina Domžale z razpisom sofinanciranja športnih in rekreativnih programov, zato v letu 2018 ostajajo cene programov nespremenjene, ker določena sredsva za delovanje društva črpamo z razpisa.

 

 

Za vsa vprašanja smo na voljo kadarkoli. Pokličete lahko +386 31 314 870 ali pišete na info@sadmavrica.si

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

ŠAD Mavrica
Meni