JOGA PLESA

JOGA PLESA
Razpisujemo vadbo za krepitev svojega duševnega miru, spoznavanje poezije giba in diha.

Shakti dance oz. JOGA PLESA.


Vadbo bo vodil vaditelj Aleksandar Banić.

Domžalčani ga velikokrat srečujete ob Bistriški poti, kajti Aleksandar rad živi z naravo.


Ima poseben pogled na naravo, občutke in okolje. Otroci pravijo… »ta kar bos hodi po gozdu«. Takšni učitelji nas lahko veliko naučijo in od takšnih učiteljev lahko pridobimo nekoliko drugačen vpogled v življenje in spoznamo nove, harmonične koncepte, ki oplemenitijo življenje.

Shakti dance je ples Življenja, in tisti, ki išče poezijo giba in diha, ima priložnost približati se svojemu lastnemu kreativnemu jazu, ki prihaja globoko iz naše notranjosti.

Gre za vodeno vadbo, in sicer: razgibalne vaje v ritmu glasbe nas pripeljejo do sprostitve telesa in uma, da se lahko povežemo s samim seboj, s svojo esenco duše, in drugimi. Sledijo stoječe vaje, sestavljene iz plesnih korakov, ki so ritmični, usklajeni z dihom, in ponavljajoči v svojem vzorcu gibanja. Ustvari se neka meditativna dinamika, ki ima potencial sprostitve duha v svobodnem plesu. Sledi relaksacija, ki ponovno harmonizira naše telo in meditacija, ki odpre prostor nezavednemu in nas nagovarja naj iščemo osrediščenost v sebi, kajti le tedaj smo sposobni slišati resnico.

Po vadbi boste občutili sebe bolj v miru in z globljo povezanostjo z esenco lastne biti.
Jogijsko ali plesno predznanje ni potrebno.
Prva vadba je vedno brezplačna.


Cilji, ki jim sledimo so:
• Umiritev duha in telesa
• Aktivno usmerjanje v dih in izdih
• Pozornost na gibe in svoje telo

JOGA PLESA
OŠ VENCLJA PERKA
SREDA 19:00-20:30 MALA TV-za namizni tenis prosta skupina PRIČETEK NOVEMBRA (prijavite se!) 24.4.2019

• Vadbo vodi usposobljen vaditelj Shakti dance-a
• V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC IN PRAZNIKOV, VADBA ODPADE oz. se domenite za vadbo v naravi. (TV so zaprte).

Aktivnost se plačuje  na TRR DRUŠTVA. Račun prejmete preko e-mail pošte. Računi so formirani  združeno,  vsake 2 meseca. Račun lahko plačate vsak mesec deljeno ali skupni znesek, kot je Vam lažje.

* * V kolikor ste prijavljeni na vadbo se vadba plačuje redno, ne glede na prisotnost. Opravičena je le daljša “bolniška”odsotnost katero pisno z opredelitvijo problema,  javite na mail info@sadmavrica.si.

obrazložilo ddv: Trenutno (september 2018 še nismo davčni zavezanci, planiramo, da se nam lahko to zgodi sredi sezone, zato računajte, da je v račun dodatno  lahko zaračunan tudi ddv od trenutka dalje, ko društvo postane davčni zavezanec.


Cena vadbe JOGA PLESA:

  • 1x tedensko vadbo (60min), znaša 30€/mesec/……..letno 8 mesecev = 230€/leto (ddv)
  • 2x tedensko vadbo (60min), znaša 40€/mesec/……..letno 8 mesecev = 305€/leto (ddv)
  • kombinacija Aerobika-Zdrava vadba ABC- Zdrava vadba/TNZ =znaša 40€/mesec/……..letno 8 mesecev = 305€/leto (ddv)
  • osebe nad 50 let imajo popust 6€/mesec za 2x tedensko vadbo in 3€/mesec za 1x tedensko vadbo.
  • Posamična vadba se plačuje 10€/h, tudi osebe nad 50 let.
  • Plačilo po dnevni prisotnosti: prva vadba brezplačno, vsaka naslednja 8€/vadbo.
  • Vsako leto je potrebno je plačati tudi letno članarino (sept. 2017-sept. 2018), znaša 15€/leto. Pri nakazilu članarine na trr društva, navedite IME IN PRIIMEK OSEBE, ki se včlanjuje, če plačujete pred prejetjem računa s strani društva. Članarina se lahko plača tudi na licu mesta vaditelju, ki vodi vadbo, prejmete potrdilo.
  • Prijavite se na info@sadmavrica.si ali pošljite sms na +386 31/314-870 (ime in priimek osebe, letnica roj., mail., program).
  • V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC IN PRAZNIKOV, VADBA ODPADE!

OSNOVNI NAPOTKI:
Telovadnica:
S seboj: primerna obutev, pijača, armaflex (blazina), brisača. Za vadbo na prostem računajte tudi na jopico. V sklopu plačila članarine prejemate darilo, niste pa nezgodno zavarovani.

Splošno:
Vadbi se lahko priključite kadarkoli. Vsaka 1. vadba je brezplačna-poskusna. Če ste z vadbo zadovoljni in ostanete z nami, prejmete račun za mesečno plačilo vadbe. V kolikor vam vadba ni po godu, lahko brez obveznosti sporočite, da Vas ne bo več na vadbo. Info@sadmavrica.si
Vsak član društva mora imeti izpolnjeno Pristopna izjava, ŠAD MAVRICA za odrasle, ki jo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju-ici ali jo pošljete na naslov društva: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale ali oddate na vadbi pri vaditelju.

OBVEZNA PREDPRIJAVA (info@sadmavrica.si) zaradi lažjega obveščanja dol. sprememb v primeru slabega vremena, lokacij telovadnic, pred priprave vaditelja…
Vpisi v vadbene programe, možni kadarkoli!
Projektom zveze, Športne unije Slovenije: Zdravo društvo, Slovenija v gibanju
Mednarodnim projektom MOWEWEEK (ISCA).
________________________________________
POSEBNOSTI:
V vadbene procese vključujemo tudi odrasle z zmanjšanimi telesnimi sposobnostmi, deformacijami in invalidnosti. Za tovrstne posebnosti pokličete 031 314 870 za dogovor in pogovor.
V vadbene procese vključujemo tudi tuje govoreče odrasle.
Socialno ogroženim ponujamo ugodnosti. Za dogovor pokličete 031 314 870.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!