Indijanski večer v parku Arboretum

INDIJANSKI VEČER V PARKU ARBORETUM
Petek 24.5.2019 18-21:00 Indijanski večer/ CENA 8€/osebo Skozi park bomo tekli, se igrali in veselili. Naša glavna aktivnost bo izdelovanje puščic in lokostrelstvo. Vsak otrok si bo izdelal puščico za lok. (Lok pokažemo kako se izdela otrokom pa podarimo načrt za izdelavo loka). Pogovarjali se bomo o Indijancih, kako so živeli nekoč, kako živijo danes in kaj so nas skozi generacije naučili. Vsak otrok bo izkusil rokovanje z nožem in se naučil kako se olupi leskova palica in izdela špica. Nadeli si bomo tudi svetilke in raziskovali park v mraku. Zagotovo bo to za nas nepozabno doživetje. Otroci boste sprejeti na vhodu parka. Dogovorili se bomo za osnovna pravila varnosti in oznake, ki jih bodo dobili vsi udeleženci za lažjo prepoznavnost. Na poti do igralnega parka si bomo nadeli indijanska imena in se pogovarjali o Indijancih. Sledi prikaz izdelave loka in navodil za izdelavo puščice. Posebno pozornost bomo posvetili pravilni uporabi noža. Vsak izdela svojo puščico in jo izstreli z izdelanim lokom. vsak izdela svojo perjanico, ki jo odnese domov. Igra v parku in pohod s svetilkami nazaj do izhoda. Odhodi otrok domov ob 21:00. 6+

PRIJAVE: Prijavite se na  info@sadmavrica.si ali 031/314-870. Dobite odgovor v roku 1-2 dni. ali se vpišete spodnji obrazec.

Aktivnost izvedemo, če bo vsaj 6 prijavljenih otrok v nasprotnem primeru odpovemo.. Prijavljene obvestimo o izvedbo 2 dni pred izvedbo.

Potrebujemo podatke:

IME IN PRIIMEK OTROKA:

LETNICA ROJSTVA:

VAŠ MAIL:

VAŠ TELEFON:

POSEBNOSTI oz. OPOMBA:

PLAČILO: Znesek nakažete na TRR društva.

Naslov društva: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale, Transakcijski račun:
SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: IME IN PRIIMEK OTROKA za počitnice (indijanske datum), SKLIC: nrc.

ZAVAROVANJE: Udeleženec v počitnicah ni nezgodno zavarovan. V kolikor želite otroka zavarovati to storite sami.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

http://www.sadmavrica.si/ ali info@sadmavrica.si
Predsednica ŠPORTNO ATLETSKEGA DRUŠTVA MAVRICA,

Mojca Grojzdek +386 31-314-870