EXTRA ROJSTNI DAN

NERF ROJ DAN = EXTRA ROJ DAN- AKCIJA: ZA NAROČILA V FEBRUARJU -8€ POPUSTA!

dsc_0577Slavljenec s povabilom prijateljem sporoči, naj s seboj prinesejo “NERFKE”. Društvo ima na voljo 4 kom malih Nerfk za tiste, ki morda le teh, sami nimajo. Društvo najame telovadnico (ROJE, JARŠE, CIRIUS, IHAN, LJUBLJANA-ŠENTVID…).Bolj primerni so notranji prostori zaradi penastih metkov, ki se v gozdu lažje izgubijo.

Na željo slavljenca naši animatorji sestavijo poligon iger med udeleženci. Lahko pa poligon sestavijo otroci, vaditelji samo pomagajo, svetujejo, usmerjajo.

V animacijo umestimo tudi iskanje zaklada ali podobne aktivnosti.

Cena do 10 otrok znaša 145€– 1 vaditelj, do 15 otrok 180€- 2 vaditelja, več udeležencev po dogovoru, odv. od hrane in št. vaditeljev.

Cena vključuje: ALL INCLUSIVE (Hrana, pijača, animatorji, lokacija, rezervni naboji, rezervne “nerfke”). Primerno za otroke od 8 leta dalje.

AVTOMOBILSKI/LETALSKI ROJSTNI DAN= EXTRA ROJSTNI DAN

dsc_0454Naroči svojim prijateljem, da s seboj v telovadnico prinesejo svoje avtomobilčke na daljinca. Sestavili bomo različne proge, mostove, ovire katere bodo premagovali naši avtomobilčki ali celo  letala (helikopterji) na daljinca. Društvo ima 3 avtomobilčke na daljinca in dva helikopterja. V kolikor kateri izmed tvojih prijateljev česa takšnega nima še doma bo imel možnost operirat z našo rezervo,  na tvojem rojstnem dnevu. Poleg aktivnosti steza, mavriranje-usmerjanje, grajenje, podiranje organiziramo tudi nagradno tekmovanje v dirkanju avtomobilčkov in nagradno tekmovanje v spuščanju papirnatih letal. Društvo najame telovadnico (ROJE, JARŠE, CIRIUS, IHAN, LJUBLJANA-ŠENTVID…).

Bolj primerni so notranji prostori.

V animacijo umestimo tudi iskanje zaklada ali podobne aktivnosti.

Cena do 10 otrok znaša 140 eur- 1 vaditelj, do 15 otrok 160€- 2 vaditelja, več udeležencev po dogovoru, odv. od hrane in št. vaditeljev.

Cena vključuje: ALL INCLUSIVE (Hrana, pijača, animatorji, lokacija, rezervni naboji, rezervne “nerfke”). Primerno za otroke od 8 leta dalje.

KOLESARSKI ROJ DAN = EXTRA ROJSTNI DAN

Skupina otrok se odpravi na izlet s kolesi. Ob bistrDSC04318iška pot je čudovito doživetje kolesarskega podviga. Celotna skupina je označena z odsevnimi jopiči in primerno opremljena za kolesarjenje. (Obvezna čelada, izpravno kolo). V jesenskem in zimskem času,  je najprimernejši čas organizacije sobota ali nedelja, ker med tednom je ob 17 uri že tema. V času poletja je zadeva še enostavnejša. KOLESARI SE OB BISTRIŠKI POTI V DOMŽALAH.

  1. trasa: Če startamo pri stadionu se zapeljemo do vagona za Bistrico http://sadmavrica.si/nova/vagon-za-bistrico/ . 1. postanek. Hrana, pijača in ogled vagona. Sledimo smer Pšata, ogled malega živalskega vrta (gosi, puran, koze). Povratek nazaj ob bistriški poti do igral TEN-TEN. Igra na igralih, zaključek. Povratek k zbirnemu mestu. Čas aktivnosti 2:15. Primerno za otroke, ki znajo voziti kolo.
  2. trasa: Če štartamo od stadiona Domžale za Bistrico proti mestu (vse ob bistriški-neprometni poti). 1. cilj fitnes naprave. Kratek postanek (5-10 min). Sledimo naslednjemu cilji Pamp steza na Viru (20-30 min). Preizkusimo svoje spretnosti, malica. Nadaljujemo pot do Vir-otroški športni park. Igra na igralih (nogomet)…20-30 min proste ali vodene igre. Sledi povratek na lokacijo LIDL PARKIRIŠČE DOMŽALE. Parkirišče blizu Bistrice.  Čas aktivnosti 2:15. Primerno za otroke, ki znajo voziti kolo.

V animacijo umestimo tudi iskanje zaklada ali podobne aktivnosti.

Cena do 10 otrok znaša 145 eur- 2 vaditelja, do 15 otrok 185€- 3 vaditelji,  več udeležencev po dogovoru, odv. od hrane in št. vaditeljev.

Cena vključuje: ALL INCLUSIVE (Hrana, pijača, animatorji ). Primerno za otroke, ki znajo kolesariti.

ROLERSKI ROJ DAN/SKATE = EXTRA ROJSTNI DAN

DSC01407_800x450Na skate stezi v Domžalah ali v Češminovem parku tudi drugih igriščih šol, lahko izvedemo ROLERSKI ROJSTNI DAN.

Poligoni in igre na rolerjih so lahko izredno zanimivi. Privoščimo si tudi terensko vožnjo (varnostna oprema zagotovljena-odsevniki). Lahko gremo tudi na sladoled z rolerji. V kolikor želite lahko na preizkušnjo ponudimo tudi kotalke in skate. Toliko, da udeleženci poskusijo kotalkati ali skate. Primerno za otroke DSC00990_400x225

od 6 let dalje.

V animacijo umestimo tudi iskanje zaklada ali podobne aktivnosti.

Cena do 12 otrok znaša 140 eur- 2 vaditelja, do 15 otrok 175€- 2 vaditelja,  več udeležencev po dogovoru, odv. od hrane in št. vaditeljev.

Cena vključuje: ALL INCLUSIVE (Hrana, pijača, animatorji, dodatna oprema- več št. rolerjev na voljo, ščitniki, čelade). Primerno za otroke, ki znajo kolesariti.

PLAVALNI ROJSTNI DAN = EXTRA ROJSTNI DAN

na zabavo ne pozabimo...
na zabavo ne pozabimo…

AKCIJA: ZA NAROČILA IN IZVEDBO NA DAN 26.1., 2.2. IN 9.2. 2019, nudimo -10€ na animacijo bazen+kocke (2h, all inclusive)

Plavalni rojstni dan je izredno zabaven in sproščen rojstni dan. Na voljo imamo veliko plavalnih sredstev kot so črvi, plavalne deske, žoge, plavalna očala, maske, dihalke, plavuti. Vaditelji plavanja se zabavajo s skupino, vodijo skozi vodne igre in usmerjajo. seveda, če je na voljo vodni tobogan ga preizkusimo.

Cena do 12 otrok znaša 140 eur- 2 vaditelja, do 15 otrok 175€- 2 vaditelja,  več udeležencev po dogovoru, odv. od hrane in št. vaditeljev.

Možnosti izvajanja vodnega rojstnega dne je ob sobotah CENTER CIRIUS Kamnik od 12-13:00 ure-plavamo, nato kocka izzivi ali telovadnica/gibanje. Zunanji bazen DOMŽALE (julij-september-kadarkoli, čas po dogovoru).

Cena vključuje: ALL INCLUSIVE (Hrana, pijača, animatorji, najem prostora, dodatna plavalna oprema). Primerno za otroke, ki znajo plavati oz. od 6 let dalje.

 

V kolikor je bazen oddaljen več kot 30km se plača  potne stroške vaditelja.

POHODNIŠKI ROJSTNI DAN= EXTRA ROJSTNI DAN

AKCIJA: ZA NAROČILA IN IZVEDBO NA DAN 25.1., 1.2. in 10.2. 2019, nudimo -10€ na animacijo za lokaciji MENGEŠKA KOČA, KRUMPERK, ŠUMBERK

dav
Pohod v dežju, na Mengeško kočo (2016)
dav
Obljubljena nagrada:)

S prijatelji na Mengeško ali na Ljubljanski grad, morda na Moravško kočo, zakaj pa ne na Krumperk ali Šumberk…zaželite si lahko smer, mi pa pot naredimo čarobno in doživeto. Otroci bodo ves čas iskali, spoznavali, se veselili, iskali rešitve, prenašali izzive in popolnoma pozabili, da hodijo do želenega cilja. Tam je glavna nagrada TORTA ali morda skriti zaklad. Pomembno pri tovrstnem rojstnem dnevu je, da je pot zanimiva, da se veliko teka, hodi in na poti uživa.

Cena do 10 otrok znaša 145 eur- 1 vaditelj, do 15 otrok 175€- 2 vaditelja,  več udeležencev po dogovoru, odv. od hrane in št. vaditeljev.

Cena vključuje: ALL INCLUSIVE (Hrana, pijača, animatorji, načrti poti, končna nagrada (zaklad)). Primerno za otroke od 6 let dalje.

 


Priporočamo rezervacijo vsaj teden dni pred izvedbo, saj je potrebno lokacijo predhodno rezervirati. Vodena animacija traja 120 -130 minut. Po dogovoru s plačilom animatorja lahko tudi dlje. V animacijo lahko vključimo tudi vaše predloge.

Vsak slavljenec (če še ni) postane  član društva z vplačano članarino in izpolnjeno pristopno izjavo (lahko po e-mailu ali na licu mesta).

Rojstni dan lahko praznujeta tudi dva slavljenca hkrati. Cena se ne spremeni v primeru, da sta slavljenca v sorodu (dvojčki, bratje in sestre).

Plačilo lahko nakažete na račun društva ali plačate animatorju preko blagajniškega prejemka.

V kolikor želite v praznovanje vključiti torto, zanjo poskrbite sami+svečke, za (pribor, za rezanje in serviranje torte, poskrbimo mi …).

Za vse člane društva velja, da imajo 5€ odbitka pri ceni, v kolikor imajo  poravnano članarino,ki velja od septembra do septembra tekočega leta. Možno je koriščenje bonov.

Člani, oz. bodoči član (slavljenec), v sklopu plačila ni nezgodno zavarovan, prav tako njegovi povabljeni gosteje in posledično udeleženci animacije ne. Animacijo lahko plačate na trr društva dan pred izvedbo: SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON Pri plačilu navedite ime in priimek otroka, če je možno tudi animacija.

Možno je plačevati tudi vaditelju-ici na dan izvedbe, ta vam izda račun. Če so kakršne koli težave s plačili pokličite 031/314-870 za dogovor.

Ponujamo tudi profesionalno poslikavo obraza. 35€/animacijo.

Ponujamo tudi foto spremljanje. 25€/animacijo.

Prijavite se lahko na info@sadmavrica.si ali 031/314-870.

Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!