Dobrodelni z dejanji

V Domžalah  društvo ŠAD MAVRICA organizira dogodek DOBRODELNI Z DEJANJI že od leta 2015

Sodelujemo s partnerji v projektu:  ŽKD LEDITA, Klub borilnih veščin Domžale ter Zavod 1-2-3

sodelujemo tudi z Športna Unija Slovenije, kivsako leto poskrbi za materialno nagrado vsakemu otroku (album, žogice, zvezki, svinčniki…)

in javna ustanova; Zavod za Šport in rekreacijo Domžale , ki psokrbi za skupno nagrado v smislu “darolo” za otroke na področju gibanja ( rolerji, čelade, žoge, ščitniki…)

in Osnovna šola Roje, ki zagotovi izvedbo in kordinacjo za izvedbo aktivnosti.

Ta prireditev je aktivne in živ dokaz,d a se da sodelovati z več organizacijami za dober namen.

Društva  pridemo, izvedemo, se veselimo in smejimo skupaj z otroki, ki spadajo v skupino otrok s posebnimi potrebami oz. invalidi.

Predsednice in predsedniki društev, prostovoljci in vaditelji društev organiziramo za otroke OŠ Roje, posebna doživetja v gibanju. Mnenja smo, da otroci takšne aktivnosti najbolj potrebujejo, si tega zelo želijo in so resnično iz srca veseli tovrstnih »športnih dni« na šoli.

K uresničitvi dobrega počutja in zdravega druženja nam na pomoč priskočijo tudi Zavod za šport in rekreacijo Domžale in Športna Unija Slovenijeki vsako leto prispevata materialna sredstev v obliki športnih pripomočkov za kvalitetnejše izvajanje športnih vsebin skozi celotno šolsko obdobje otrok s posebnimi potrebami.

Projekt uvrščamo pod projekt društva »DOBRODELNI Z DEJANJI«  in naslov Veter v laseh, ki je priznana  vseslovenska akcija.

Vsako leto motiviramo otroke v igre z žogo, poligonske spretnosti, gibanje s palicami, boks. Tudi na male sive celice nismo pozabili. Kocke so tiste, ki tudo razveseljujejo otroke OŠ Roje.

Vsi akterji se dogodka že izjemno veselimo.

Vsak ima svojo moč, svoj čas in svoje srce za so človeka. S tem društva in organizacije v Domžalah imamo skupaj eno veliko srce za naše otroke!

vsi zmoremo
vse s trudom
moj način ustvarjanja
nagrade so super
presenečenje
zasluženo za prostovoljce

 

Prispevki.

http://sadmavrica.si/nova/dobrodelni-z-dejanji-2017/

http://sadmavrica.si/nova/skupaj-preziveli-lep-dan-in-bili-dobrodelni-z-dejanji/