DELAVNICA FREESTYLE UČENJA-PRESTAVLJENA

Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!

Vabimo vas na  delavnico  FREESTYLE UČENJA.
Delavnica TRIKOV ZA HITRO IN ZABAVNO UČENJE je namenjena staršem, učiteljem in najstnikom skupaj, da doživijo kako se učiti na zabaven in hiter način.

Najstniki ne marajo teorij o temu, kako se učiti in potrebujejo nepozabno izkušnjo zabavnega učenja suhoparne učne snovi preko metode ustvarjalnega giba in moderne glasbe, kjer zgleda kot da imamo žurko ali animacijo.

Najstniki ne marajo teorij o temu, kako se učiti in želijo nepozabno izkušnjo zabavnega učenja suhoparne učne snovi preko metode ustvarjalnega giba in moderne glasbe, kjer zgleda kot da imamo žurko ali animacijo, ki je prelomnica v vsaki doživeti izkušnji starša ali pedagoga, ki preizkusi te inovativne metode.

Na Freestyle učenju prikažemo številne primere, KAKO si zapomniti:

 

  • vse brez sedenja, ampak tako, da z gibom pokažemo ( piflanje tudi za višje razrede, srednjo šolo ali univerzo)
  • nove tuje besede angleškega ali drugega jezika,
  • smešne zgodbice za formule pri FIZ, MAT, KEM.
  • angleške nepravilne glagole na zabaven način
  • poštevanko z lahkoto na igriv način
  • učno snov preko masaže
  • vsako snov hitreje preko možganskih kod oz. profesionalnih plonkov Freestyle učenja, nad katerimi so vsi starši in pedagogi navdušeni
  • vodeno sprostitev v sproščenem relax stanju, ki te popelje preko lastnega hitrega potovanja skozi tvoj učni proces v zaupanje pri opravljanju naloge starša ali dela pedagoga.

KDAJ IN KJE:

16.11.Kranj ob 17.30 uri

Naj vaši najstniki doživijo ponovno nasmeh na obrazu med učenjem, starši bodite bolj sproščeni brez teženja za učenje, učitelji pa spoznajte odlične trike, da bodo vaši učenci takoj znali vašo učno snov.

CENA DELAVNICE:

80 EUR/ udeleženca. Hitre prijave do 30.10. 2018. Za člane ŠAD Mavrice je cena 20 eur na osebo za odrasle (promo koda: Mavrica). Cena za otroke in najstnike je 8 eur. Več informacij tudi na www.lazjeucenje.si ali dopoldan na gsm: 031 314 641 prof. Mojca Stojkovič.

Lep pozdrav,

prof. Mojca Stojkovič, inovatorka novih učnih metod

Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!