KAJ VKLJUČUJE CENA

CENIK ANIMACIJ Športno atletskega društva  MAVRICA

Cene smo vpisli v zavihek  animacij.

Cena vključuje: pijačo, slani prigrizek, pogrinjek, hrano (sendviči ali sadje, ki ga oblivajo s čokolado), darilo za slavljenca s strani društva, animacijo 120-140 min. Do 10 otrok 1 vaditelj ali do 15 otrok 2 vaditelja. V primeru več kot 15 otrok se cena zviša glede na dogovor. Plačate lahko na licu mesta, kjer prejmete raučun ali na TRR DRUŠTVA vsaj dan pred izvedbo, podatke najdete TUKAJ

Priporočamo, da je slavljenec vsaj nekaj minut prej na lokaciji, za sprejem gostov.

Vaditelji15-30 min prej pripravijo prostor, na vhode pridejo iskati otroke točno ob uri.

Hladilniki za shranjevanje torte je samo  na lokaciji SKAKALNICA, priporočamo hladilne torbe.

Fotografiranje predvideno na željo posameznikov. Amatersko fotografiranje.

*V vse animacije je možno vključiti strokovnakinjo za poslikavo obraza. Profesionalne poslikave obraza lahko uredimo za dodatnih 35€/animacijo. Slikarka slika vmes med drugimi aktivnostmi. Otroci ne čakajo na vrsto.Uporablja se profesionalne barve za obraz.

Člani, oz. bodoči član (slavljenec), v sklopu plačila ni nezgodno zavarovan, prav tako njegovi povabljeni gosteje in posledično udeleženci animacije ne.

Slavljenec avtomatično s plačilom animacije postane član društva. Člani društva imajo 5€ pousta na določeno ceno s cenika. Lanski vadeči (2014/15) lahko izkoristijo bon za -10€ v kolikor ste ga prejeli.

Prijavite se lahko na info@sadmavrica.si ali 031/314-870.

[separator top=”1″ bottom=”10″ style=”single”]