ATLETSKA ABECEDA Kamnik

Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!

Otroci se na igriv način spoznavajo z atletiko in njenimi disciplinami (tek, skok met).

Pridobivajo na  gibalnih sposobnostih, krepijo samozavest, pogum in počasi po korakih se bolj in bolj zavedajo svojega telesa, orientacije v prostoru in svojih zmožnosti gibanja.

V vadbenem procesu vadijo discipline, poligonske sestave in se navdušujejo nad kraljico športov. Spoznajo tudi določena povelja kot napr. na mesta, pozor, zdaj… in izreke kot primer skippig, striženje…Za nas je atletika in gimnastika osnova vseh gibanj.

Priporočamo, da z vadbo začnete v zgodnjem otroštvu (3.5+ dalje).

 • Če je otrok starejši od 10 let vam priporočamo obisk sorodnih tekmovalnih atletskih društev v Domžalah  (AK Domžale) na področju Kamnika, priporočamo Atletsko društvo Kamnik.
 • Če se otrok ne želi ukvarjati z tekmovalno atletiko, še vedno pa mu je tek, skok, met in podobne športne vsebine ljube se lahko vključi v ne tekmovalno REKREATIVNO skupino otrok v program ŠPORTNE URICE ali ATLETIKA. Program bazira na osnovah, čisti rekreaciji in aktivnem druženju.

V našem društvu ponujamo izključno ne-tekmovalno atletika, torej rekreativno osvajanje atletskih prvin oz. navduševanje nad atletiko na rekreativni ravni.

Otroci na stadion, pridejo že opremljeni, s seboj vodo, dnevnik, ki ga prejmejo 1. dan obiska.

URINIKI sezona 2018/19

ATLETSKA ABECEDA / KAMNIK

do 20.9. smo še zunaj. Nato z 24.9. že v telovadnci Cirius razen, če bo zelo lepo vreme, potem začnemo z oktobrom v tv Cirius. Prjavljene obvestimo.

CENTER CIRIUS / STADION MEKINJE
PONEDELJEK 17:30-18:30 MALA TELOVADNICA 3.5+, 5+ 3.9.2018 začeli bomo 10.9.
24.6.2019
ČETRTEK 17:30-18:30 MALA TELOVADNICA 3.5+, 5+ začnemo 6.9.2018 30.4.2019
 • OBVEZNA PRED PRIJAVA-NAJAVA (info@sadmavrica.si ali 031 314 870), tudi zaradi lažjega obveščanja dol. sprememb v primeru slabega vremena, lokacij telovadnic, pred priprave vaditelja, pričetka vadbe, tam kjer je navedeno. Pričnemo ob prijavi vsaj 6 otrok.
 • Za prjavo potrebujemo podatke: IME IN PRIIMEK OTROKA, LETNICA, TELEFON.
 • Prva “probna” vadba je brezplačna, če se odločite vaditi dalje, prejmete račun po elektronski pošti s strani računovodstva (racunovodstvomavrica@gmail.com)
 • Vadbo vodijo usposobljeni vaditelji atletike, študenti fakultete za šport in vaditelji rekreacije.
 • V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC IN PRAZNIKOV, VADBA ODPADE!

 • CENIK ATLETSKA ABECEDA:Aktivnost se plačuje  na TRR DRUŠTVA. Račun prejmete preko e-mail pošte. Računi so formirani na zruženo vsake 2 meseca. Račun lahko plačate vsak mesec deljeno ali skupni znesek, kot je Vam lažje.* * V kolikor ste prijavljeni na vadbo ATLETSKA ABECEDA se vadba plačuje redno, ne glede na prisotnost. Opravičena je le daljša “bolniška”odsotnost katero pisno z opredelitvijo problema,  javite na mail info@sadmavrica.si. obrazložilo ddv: Trenutno (september 2018 še nismo davčni zavezanci, planiramo, da se nam lahko to zgodi sredi sezone, zato računajte, da je v račun dodatno  lahko zaračunan tudi ddv od trenutka dalje, ko društvo postane davčni zavezanec.
  • 1x tedensko vadbo (90/75/60 min), znaša 28€+ddv/mesec/… LETNI PAKET 1 ( 8 mesecev 214€+ddv ali 10 mesecev 265€+ddv)
  • 2x tedensko vadbo (2x90min ali 2x 60 min) znaša 38€+ddv/mesec/ …LETNI PAKET 2 ( 8 mesecev 294€+ddv ali 10 mesecev 335€+ddv)
  • kombinacije različne vadbe znaša 40€+ddv (2x ted) primer: 1x urice, 1x abeceda/…LETNI PAKET 4 ( 8 mesecev 300€+ddv ali 10 mesecev 370€+ddv).
  • 2. otrok iste družine ima 10% popust/mesec
  • Plačilo po dnevni prisotnosti: prva vadba brezplačno, vsaka naslednja 10€/vadbo.
  • Vsako leto je potrebno je plačati tudi letno članarino (sept. 2018-sept. 2019), znaša 15€/leto. Pri nakazilu članarine na trr društva, navedite IME IN PRIIMEK OSEBE, ki se včlanjuje, če plačujete pred prejetjem računa s strani društva. Članarina se lahko plača tudi na licu mesta vaditelju, ki vodi vadbo, prejmete potrdilo.
  • Prijavite se na info@sadmavrica.si ali pošljite sms na +386 31/314-870 (ime in priimek osebe, letnica roj., mail., program).
  • V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC IN PRAZNIKOV, VADBA ODPADE!

  OSNOVNI NAPOTKI:

  TELOVADNICA:

  • S seboj v telovadnico; čista obutev (šolski copati ali supergi), plastenka vode, športna obleka, knjižica (dnevnik), ki ga prejmejo prvo vadbeno enoto.
  • S seboj na stadion; športna obutev, plastenka vode, jopica, športna obleka, knjižica (dnevnik), ki ga prejmejo prvo vadbeno enoto. Otroci na stadion pridejo že opremljeni, s seboj vodo, dnevnik, jopica ali anorak.

  SPLOŠNO:

  Tudi če boste v telovadnicah, računajte na to, da če bo lepo vreme, da se gre na prosto opraviti vsaj ogrevanje, zato s seboj jopice, vodo, obutev za v telovadnico in za prosto.

  Vadbi se lahko priključite kadarkoli. Vsaka 1. vadba je brezplačna-poskusna. Če ste z vadbo zadovoljni in ostanete z nami, prejmete račun za mesečno plačilo vadbe. V kolikor vam vadba ni po godu, lahko brez obveznosti sporočite, da otroka več ne bo na vadbo.

  Pri vadbah za otroke od 3.5 dalje ni priporočljiva prisotnost staršev, ker s tem motijo koncentracijo vadbe svojega in drugih otrok. Seveda pa ste lahko prisotni v bližini (tribune, garderobe) v kolikor si to želite a priporočamo le 1x, 2x ali max 3x. Nato je prepustite, da otrok uživa v gibanju brez dodatnega beganja pozornosti.

  Vsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo-otroci ..nova pristopnaizjava_2018, ki jo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju-ici ali jo pošljete na naslov društva: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale ali oddate na vadbi pri vaditelju.

  Otroci v sklopu plačila članarine prejemajo knjižico za motivacijo, nalepke, majico, dosegljive fotografije (splet), ne plačljivi projekti (Zanimiv šport, zdrava prehrana, pohod,…), niso pa nezgodno zavarovani.

  Sledimo projektom društva: Zdrava prehrana, Športni nahrbtnik (določene skupine).

  Projektom zveze, Športne unije Slovenije: Zdravo društvo, Slovenija v gibanju, za zdravo zabavo, Dan za aktivnost, …

  Mednarodnim projektom MOWEWEEK (ISCA).

  ZAVAROVANJA:

  • Otroci v sklopu vadbenih enot niso nezgodno zavarovani.
  • Vsak, ki bi si želel otroka tudi nezgodno zavarovati lahko to stori z doplačilom 10€/osebo, ter izpolnitvijo formularja za nezgodno zavarovanje. Sporočite tudi datum zavarovanja Od -do.
  • S plačilom vandine se plačuje vaditelje, telovadnice in dodatne stroške organizacije vadb, organizatorja aktivnosti, šp. pripomočke, dodatne aktivnosti.
  • S plačilom članarine kupimo društvene majice, motivacijske nalepke, sadje, zelenjavo, medalje, izvedemo brezlačne prireditve in dogodke, …

  POSEBNOSTI:

  • V vadbene procese vključujemo tudi otroke z zmanjšanimi telesnimi sposobnostmi, deformacijami in invalidnosti. Za tovrstne posebnosti pokličete 031 314 870 za dogovor in pogovor, da se odločimo v katero skupino bi otoka najlažje vključili glede na obstoječe stanje.
  • V vadbene procese vključujemo tudi tuje govoreče otroke.
  • Socialno ogroženim ponujamo ugodnosti. Za dogovor pokličete 031 314 870.

 

Za vsa vprašanja smo na voljo kadarkoli. Pokličete lahko +386 31 314 870 ali pišete na info@sadmavrica.si

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

109 Thoughts to “ATLETSKA ABECEDA Kamnik”

 1. Title

  […]below you’ll find the link to some websites that we feel you should visit[…]

 2. Title

  […]that will be the finish of this write-up. Here you’ll discover some web pages that we think you’ll enjoy, just click the hyperlinks over[…]

 3. Title

  […]please visit the sites we comply with, including this one particular, as it represents our picks in the web[…]

 4. Title

  […]although sites we backlink to below are considerably not connected to ours, we really feel they are actually worth a go by way of, so possess a look[…]

 5. Title

  […]that will be the end of this post. Right here you will find some websites that we consider you will value, just click the hyperlinks over[…]

 6. Title

  […]Here are a number of the web sites we recommend for our visitors[…]

 7. Title

  […]that is the end of this write-up. Right here you’ll come across some websites that we think you will enjoy, just click the hyperlinks over[…]

 8. Title

  […]The details talked about in the post are a number of the most beneficial offered […]

 9. Title

  […]very handful of web-sites that transpire to be detailed beneath, from our point of view are undoubtedly properly worth checking out[…]

 10. Title

  […]Here is a great Weblog You may Locate Fascinating that we Encourage You[…]

 11. Title

  […]very few internet sites that transpire to become detailed below, from our point of view are undoubtedly well worth checking out[…]

 12. Title

  […]usually posts some very interesting stuff like this. If you are new to this site[…]

 13. Title

  […]very handful of internet websites that happen to be in depth beneath, from our point of view are undoubtedly well really worth checking out[…]

 14. Title

  […]below you will come across the link to some websites that we think you ought to visit[…]

 15. Title

  […]please check out the web sites we stick to, which includes this a single, as it represents our picks in the web[…]

 16. Title

  […]very few sites that come about to be detailed below, from our point of view are undoubtedly very well really worth checking out[…]

 17. Title

  […]always a big fan of linking to bloggers that I appreciate but don’t get a good deal of link love from[…]

 18. Title

  […]although web-sites we backlink to below are considerably not connected to ours, we feel they’re basically worth a go via, so possess a look[…]

 19. Title

  […]usually posts some pretty intriguing stuff like this. If you are new to this site[…]

 20. Title

  […]Every the moment inside a even though we opt for blogs that we read. Listed beneath would be the most current sites that we decide on […]

 21. Title

  […]very couple of internet sites that happen to become in depth below, from our point of view are undoubtedly well worth checking out[…]

 22. Title

  […]just beneath, are several entirely not connected web sites to ours, on the other hand, they may be certainly really worth going over[…]

 23. Title

  […]very few internet websites that happen to be comprehensive beneath, from our point of view are undoubtedly effectively really worth checking out[…]

 24. Title

  […]one of our guests just lately suggested the following website[…]

 25. Title

  […]please visit the web pages we adhere to, such as this 1, because it represents our picks in the web[…]

 26. Title

  […]just beneath, are various totally not related web pages to ours, nonetheless, they are surely really worth going over[…]

 27. Title

  […]Here are some of the internet sites we advise for our visitors[…]

 28. Title

  […]Sites of interest we’ve a link to[…]

 29. Title

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 30. Title

  […]one of our guests not too long ago recommended the following website[…]

 31. Title

  […]very handful of sites that happen to be detailed beneath, from our point of view are undoubtedly effectively worth checking out[…]

 32. Title

  […]one of our guests not too long ago advised the following website[…]

 33. Title

  […]the time to study or visit the content or web-sites we have linked to below the[…]

 34. Title

  […]although sites we backlink to beneath are considerably not connected to ours, we feel they’re basically worth a go by way of, so possess a look[…]

 35. Title

  […]although internet sites we backlink to beneath are considerably not associated to ours, we really feel they are basically worth a go by, so have a look[…]

 36. Title

  […]check below, are some absolutely unrelated web-sites to ours, even so, they may be most trustworthy sources that we use[…]

 37. Title

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 38. Title

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 39. Title

  […]always a major fan of linking to bloggers that I appreciate but really don’t get a whole lot of link love from[…]

 40. Title

  […]Here is a superb Blog You may Discover Fascinating that we Encourage You[…]

 41. Title

  […]Here is a great Weblog You might Come across Interesting that we Encourage You[…]

 42. Title

  […]although web sites we backlink to beneath are considerably not associated to ours, we feel they’re really worth a go by, so possess a look[…]

 43. Title

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 44. Title

  […]one of our visitors lately recommended the following website[…]

 45. Recent Blogroll …

  You may take a second to visit the material from this web-sites we have linked to on this post…

 46. Title

  […]always a large fan of linking to bloggers that I enjoy but do not get lots of link really like from[…]

 47. You must see this website …

  We came across a cool internet site that you just may well enjoy visiting …

 48. Title

  […]Every as soon as inside a although we decide on blogs that we read. Listed below would be the most up-to-date websites that we pick out […]

 49. Title

  […]Here are some of the web sites we advocate for our visitors[…]

 50. Title

  […]very handful of internet websites that occur to become in depth below, from our point of view are undoubtedly properly really worth checking out[…]

 51. Title

  […]check below, are some entirely unrelated websites to ours, nonetheless, they are most trustworthy sources that we use[…]

 52. Title

  […]just beneath, are many absolutely not related web-sites to ours, even so, they may be certainly worth going over[…]

 53. Title

  […]please check out the internet sites we adhere to, such as this one particular, as it represents our picks from the web[…]

 54. Title

  […]although internet sites we backlink to beneath are considerably not connected to ours, we feel they may be in fact worth a go by way of, so possess a look[…]

 55. Title

  […]Sites of interest we have a link to[…]

 56. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated data, nonetheless seriously worth taking a search, whoa did a single discover about Mid East has got additional problerms as well […]

 57. Title

  […]Sites of interest we’ve a link to[…]

 58. Title

  […]please check out the sites we stick to, which includes this one, as it represents our picks from the web[…]

 59. Title

  […]always a huge fan of linking to bloggers that I really like but don’t get a whole lot of link enjoy from[…]

 60. Title

  […]one of our visitors just lately advised the following website[…]

 61. Title

  […]we came across a cool web-site that you simply may get pleasure from. Take a look for those who want[…]

 62. Title

  […]one of our visitors not long ago advised the following website[…]

 63. Title

  […]check below, are some absolutely unrelated web-sites to ours, even so, they are most trustworthy sources that we use[…]

 64. Title

  […]always a big fan of linking to bloggers that I appreciate but do not get lots of link really like from[…]

 65. Title

  […]The information mentioned within the article are some of the ideal obtainable […]

 66. Title

  […]although web-sites we backlink to below are considerably not associated to ours, we feel they’re really worth a go by means of, so possess a look[…]

 67. Title

  […]the time to study or stop by the material or internet sites we’ve linked to beneath the[…]

 68. Title

  […]check beneath, are some entirely unrelated sites to ours, nonetheless, they are most trustworthy sources that we use[…]

 69. Title

  […]here are some hyperlinks to web pages that we link to for the reason that we believe they are really worth visiting[…]

 70. Title

  […]very few internet sites that take place to become detailed below, from our point of view are undoubtedly well really worth checking out[…]

 71. Title

  […]check beneath, are some absolutely unrelated web sites to ours, even so, they may be most trustworthy sources that we use[…]

 72. Title

  […]Sites of interest we’ve a link to[…]

 73. Title

  […]here are some links to web pages that we link to mainly because we assume they’re really worth visiting[…]

 74. Title

  […]we came across a cool web-site that you just could possibly get pleasure from. Take a look if you want[…]

 75. wtf

  Title

  […]although web-sites we backlink to below are considerably not connected to ours, we feel they are essentially worth a go by way of, so possess a look[…]

 76. Title

  […]please stop by the websites we stick to, like this 1, because it represents our picks from the web[…]

 77. Title

  […]The information mentioned within the article are a few of the most effective out there […]

 78. Title

  […]just beneath, are a lot of entirely not connected internet sites to ours, on the other hand, they are certainly worth going over[…]

 79. Title

  […]usually posts some incredibly fascinating stuff like this. If you’re new to this site[…]

 80. Title

  […]here are some links to web sites that we link to since we think they are worth visiting[…]

 81. Title

  […]here are some hyperlinks to internet sites that we link to due to the fact we believe they are worth visiting[…]

 82. Title

  […]Here is a superb Blog You might Discover Exciting that we Encourage You[…]

 83. Title

  […]one of our guests recently encouraged the following website[…]

 84. Title

  […]the time to read or visit the material or sites we’ve linked to below the[…]

 85. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated data, nonetheless really worth taking a look, whoa did one particular study about Mid East has got more problerms at the same time […]

 86. Title

  […]please take a look at the websites we comply with, like this a single, because it represents our picks from the web[…]

 87. Title

  […]Here is a superb Weblog You may Uncover Fascinating that we Encourage You[…]

 88. Title

  […]the time to read or pay a visit to the material or web-sites we’ve linked to below the[…]

 89. Title

  […]please take a look at the sites we adhere to, which includes this a single, because it represents our picks in the web[…]

 90. Title

  […]we came across a cool internet site that you may enjoy. Take a search in the event you want[…]

 91. Title

  […]here are some hyperlinks to websites that we link to since we feel they may be really worth visiting[…]

 92. Google

  Below you will obtain the link to some sites that we feel you should visit.

 93. Title

  […]usually posts some extremely intriguing stuff like this. If you are new to this site[…]

 94. Title

  […]please go to the web sites we stick to, which includes this 1, because it represents our picks in the web[…]

 95. Title

  […]that is the end of this article. Here you’ll locate some web sites that we believe you will value, just click the hyperlinks over[…]

 96. Title

  […]the time to read or pay a visit to the material or websites we have linked to beneath the[…]

 97. https://facebook.com/pg/sexycamslife/about/

  […]we prefer to honor quite a few other world wide web web sites on the web, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Below are some webpages worth checking out[…]

 98. https://twitter.com/adultsexparadis

  […]one of our guests recently encouraged the following website[…]

 99. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a couple of unrelated data, nonetheless genuinely really worth taking a appear, whoa did 1 find out about Mid East has got extra problerms also […]

 100. bollywood news

  […]usually posts some really interesting stuff like this. If you are new to this site[…]

 101. sarkariresult.com

  […]the time to study or pay a visit to the content or web-sites we have linked to below the[…]

 102. gossip blog

  […]Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated information, nevertheless actually worth taking a search, whoa did a single discover about Mid East has got extra problerms at the same time […]

 103. http://sexycamslife.com

  […]that may be the finish of this write-up. Here you will uncover some sites that we feel you will enjoy, just click the hyperlinks over[…]

 104. http://2sex.club

  […]here are some hyperlinks to internet sites that we link to since we believe they’re really worth visiting[…]

 105. http://sexycamslife.com/become-a-cam-model/

  […]usually posts some really intriguing stuff like this. If you’re new to this site[…]

 106. Title

  […]below you’ll locate the link to some web-sites that we believe you’ll want to visit[…]

 107. http://sexlive.ltd

  […]here are some links to sites that we link to for the reason that we consider they’re really worth visiting[…]

 108. https://m.facebook.com/sexycamslife/posts/168863397149453

  […]just beneath, are many entirely not related sites to ours, on the other hand, they’re certainly worth going over[…]

 109. http://sexycamslife.com/feed-items

  […]Every when inside a while we opt for blogs that we read. Listed beneath would be the most current web-sites that we pick […]

Comments are closed.