ATLETSKA ABECEDA Kamnik

Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!

Otroci se na igriv način spoznavajo z atletiko in njenimi disciplinami (tek, skok met).

Pridobivajo na  gibalnih sposobnostih, krepijo samozavest, pogum in počasi po korakih se bolj in bolj zavedajo svojega telesa, orientacije v prostoru in svojih zmožnosti gibanja.

V vadbenem procesu vadijo discipline, poligonske sestave in se navdušujejo nad kraljico športov. Spoznajo tudi določena povelja kot napr. na mesta, pozor, zdaj… in izreke kot primer skippig, striženje…Za nas je atletika in gimnastika osnova vseh gibanj.

Priporočamo, da z vadbo začnete v zgodnjem otroštvu (3.5+ dalje).

 • Če je otrok starejši od 10 let vam priporočamo obisk sorodnih tekmovalnih atletskih društev v Domžalah  (AK Domžale) na področju Kamnika, priporočamo Atletsko društvo Kamnik.
 • Če se otrok ne želi ukvarjati z tekmovalno atletiko, še vedno pa mu je tek, skok, met in podobne športne vsebine ljube se lahko vključi v ne tekmovalno REKREATIVNO skupino otrok v program ŠPORTNE URICE ali ATLETIKA. Program bazira na osnovah, čisti rekreaciji in aktivnem druženju.

V našem društvu ponujamo izključno ne-tekmovalno atletika, torej rekreativno osvajanje atletskih prvin oz. navduševanje nad atletiko na rekreativni ravni.

Otroci na stadion, pridejo že opremljeni, s seboj vodo, dnevnik, ki ga prejmejo 1. dan obiska.

URINIKI sezona 2018/19

ATLETSKA ABECEDA / KAMNIK

do 20.9. smo še zunaj. Nato z 24.9. že v telovadnci Cirius razen, če bo zelo lepo vreme, potem začnemo z oktobrom v tv Cirius. Prjavljene obvestimo.

CENTER CIRIUS / STADION MEKINJE
PONEDELJEK 17:30-18:30 MALA TELOVADNICA 3.5+, 5+ 3.9.2018 začeli bomo 10.9.
24.6.2019
ČETRTEK 17:30-18:30 MALA TELOVADNICA 3.5+, 5+ začnemo 6.9.2018 30.4.2019
 • OBVEZNA PRED PRIJAVA-NAJAVA (info@sadmavrica.si ali 031 314 870), tudi zaradi lažjega obveščanja dol. sprememb v primeru slabega vremena, lokacij telovadnic, pred priprave vaditelja, pričetka vadbe, tam kjer je navedeno. Pričnemo ob prijavi vsaj 6 otrok.
 • Za prjavo potrebujemo podatke: IME IN PRIIMEK OTROKA, LETNICA, TELEFON.
 • Prva “probna” vadba je brezplačna, če se odločite vaditi dalje, prejmete račun po elektronski pošti s strani računovodstva (racunovodstvomavrica@gmail.com)
 • Vadbo vodijo usposobljeni vaditelji atletike, študenti fakultete za šport in vaditelji rekreacije.
 • V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC IN PRAZNIKOV, VADBA ODPADE!

 • CENIK ATLETSKA ABECEDA:Aktivnost se plačuje  na TRR DRUŠTVA. Račun prejmete preko e-mail pošte. Računi so formirani na zruženo vsake 2 meseca. Račun lahko plačate vsak mesec deljeno ali skupni znesek, kot je Vam lažje.* * V kolikor ste prijavljeni na vadbo ATLETSKA ABECEDA se vadba plačuje redno, ne glede na prisotnost. Opravičena je le daljša “bolniška”odsotnost katero pisno z opredelitvijo problema,  javite na mail info@sadmavrica.si. obrazložilo ddv: Trenutno (september 2018 še nismo davčni zavezanci, planiramo, da se nam lahko to zgodi sredi sezone, zato računajte, da je v račun dodatno  lahko zaračunan tudi ddv od trenutka dalje, ko društvo postane davčni zavezanec.
  • 1x tedensko vadbo (90/75/60 min), znaša 28€+ddv/mesec/… LETNI PAKET 1 ( 8 mesecev 214€+ddv ali 10 mesecev 265€+ddv)
  • 2x tedensko vadbo (2x90min ali 2x 60 min) znaša 38€+ddv/mesec/ …LETNI PAKET 2 ( 8 mesecev 294€+ddv ali 10 mesecev 335€+ddv)
  • kombinacije različne vadbe znaša 40€+ddv (2x ted) primer: 1x urice, 1x abeceda/…LETNI PAKET 4 ( 8 mesecev 300€+ddv ali 10 mesecev 370€+ddv).
  • 2. otrok iste družine ima 10% popust/mesec
  • Plačilo po dnevni prisotnosti: prva vadba brezplačno, vsaka naslednja 10€/vadbo.
  • Vsako leto je potrebno je plačati tudi letno članarino (sept. 2018-sept. 2019), znaša 15€/leto. Pri nakazilu članarine na trr društva, navedite IME IN PRIIMEK OSEBE, ki se včlanjuje, če plačujete pred prejetjem računa s strani društva. Članarina se lahko plača tudi na licu mesta vaditelju, ki vodi vadbo, prejmete potrdilo.
  • Prijavite se na info@sadmavrica.si ali pošljite sms na +386 31/314-870 (ime in priimek osebe, letnica roj., mail., program).
  • V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC IN PRAZNIKOV, VADBA ODPADE!

  OSNOVNI NAPOTKI:

  TELOVADNICA:

  • S seboj v telovadnico; čista obutev (šolski copati ali supergi), plastenka vode, športna obleka, knjižica (dnevnik), ki ga prejmejo prvo vadbeno enoto.
  • S seboj na stadion; športna obutev, plastenka vode, jopica, športna obleka, knjižica (dnevnik), ki ga prejmejo prvo vadbeno enoto. Otroci na stadion pridejo že opremljeni, s seboj vodo, dnevnik, jopica ali anorak.

  SPLOŠNO:

  Tudi če boste v telovadnicah, računajte na to, da če bo lepo vreme, da se gre na prosto opraviti vsaj ogrevanje, zato s seboj jopice, vodo, obutev za v telovadnico in za prosto.

  Vadbi se lahko priključite kadarkoli. Vsaka 1. vadba je brezplačna-poskusna. Če ste z vadbo zadovoljni in ostanete z nami, prejmete račun za mesečno plačilo vadbe. V kolikor vam vadba ni po godu, lahko brez obveznosti sporočite, da otroka več ne bo na vadbo.

  Pri vadbah za otroke od 3.5 dalje ni priporočljiva prisotnost staršev, ker s tem motijo koncentracijo vadbe svojega in drugih otrok. Seveda pa ste lahko prisotni v bližini (tribune, garderobe) v kolikor si to želite a priporočamo le 1x, 2x ali max 3x. Nato je prepustite, da otrok uživa v gibanju brez dodatnega beganja pozornosti.

  Vsak član društva mora imeti izpolnjeno pristopno izjavo-otroci ..nova pristopnaizjava_2018, ki jo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju-ici ali jo pošljete na naslov društva: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale ali oddate na vadbi pri vaditelju.

  Otroci v sklopu plačila članarine prejemajo knjižico za motivacijo, nalepke, majico, dosegljive fotografije (splet), ne plačljivi projekti (Zanimiv šport, zdrava prehrana, pohod,…), niso pa nezgodno zavarovani.

  Sledimo projektom društva: Zdrava prehrana, Športni nahrbtnik (določene skupine).

  Projektom zveze, Športne unije Slovenije: Zdravo društvo, Slovenija v gibanju, za zdravo zabavo, Dan za aktivnost, …

  Mednarodnim projektom MOWEWEEK (ISCA).

  ZAVAROVANJA:

  • Otroci v sklopu vadbenih enot niso nezgodno zavarovani.
  • Vsak, ki bi si želel otroka tudi nezgodno zavarovati lahko to stori z doplačilom 10€/osebo, ter izpolnitvijo formularja za nezgodno zavarovanje. Sporočite tudi datum zavarovanja Od -do.
  • S plačilom vandine se plačuje vaditelje, telovadnice in dodatne stroške organizacije vadb, organizatorja aktivnosti, šp. pripomočke, dodatne aktivnosti.
  • S plačilom članarine kupimo društvene majice, motivacijske nalepke, sadje, zelenjavo, medalje, izvedemo brezlačne prireditve in dogodke, …

  POSEBNOSTI:

  • V vadbene procese vključujemo tudi otroke z zmanjšanimi telesnimi sposobnostmi, deformacijami in invalidnosti. Za tovrstne posebnosti pokličete 031 314 870 za dogovor in pogovor, da se odločimo v katero skupino bi otoka najlažje vključili glede na obstoječe stanje.
  • V vadbene procese vključujemo tudi tuje govoreče otroke.
  • Socialno ogroženim ponujamo ugodnosti. Za dogovor pokličete 031 314 870.

 

Za vsa vprašanja smo na voljo kadarkoli. Pokličete lahko +386 31 314 870 ali pišete na info@sadmavrica.si

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!