ATLETIKA

Program ATLETIKA je namenjen šolskim otrokom in ga izvajamo v sklopiu interesnih dejavnosti atletike.

Gre za spoznavanje z osnovnimi atletskimi disciplinami.

V vadbenem procesu vadijo discipline, poligonske sestave in se navdušujejo nad kraljico športov. Spoznajo povelja kot napr. na mesta, pozor, zdaj… in izreke kot primer skippig, striženje…Za nas je atletika in gimnastika osnova vseh gibanj zato čez letne mesece veliko gradimo na tekih, skokih, metih, ko se preselimo v telovadnice se usmerimo tudi na gimnastiko. Oz, če vadimo po šolah smo na igriščih in nato v telovadnici.

Otroci pridobivajo na  gibalnih sposobnostih, krepijo samozavest, pogum in počasi po korakih se vsebolj in bolj zavedajo svojega telesa, orientacije v prostoru in svojih zmožnosti gibanja.

Gre za inteseno dejavnost atletike in netekmovalno atletiko. Če vas zanima tekmovalna atletika Vam priporočamo obisk sorodnih tekmovalnih atletskih društev v Domžalah (AS Domžale in AK Domžale) na področju Kamnika, priporočamo Atletsko društvo Kamnik.

ATLETIKA    
OSNOVNA ŠOLA DOB    
TOREK 17:30-19:00 TELOVADNICA 6+ 2.10.2018 24.4.2018 tečaj rolanja maj/juni 0/15€
OŠ VENCLJA PERKA    
ČETRTEK 14:30-15:15 V. TELOVADNICA 6+ 6.10.2018 25.4.2019 tečaj rolanja maj/juni 0/15€
  • OBVEZNA PRED PRIJAVA-NAJAVA (info@sadmavrica.si ali 031 314 870), tudi zaradi lažjega obveščanja dol. sprememb v primeru slabega vremena, lokacij telovadnic, pred priprave vaditelja, pričetka vadbe, tam kjer je navedeno. Pričnemo ob prijavi vsaj 6 otrok.
  • Za prjavo potrebujemo podatke: IME IN PRIIMEK OTROKA, LETNICA, TELEFON.
  • Vadba je brezplačna za otroke, ki obiskujejo dotično OŠ, ostali plačajo članarino 15€.
  • Vadbo vodijo usposobljeni vaditelji atletike, študenti fakultete za šport in vaditelji rekreacije.
  • V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC IN PRAZNIKOV, VADBA ODPADE!

ZAVAROVANJA:

Otroci v sklopu vadbenih enot niso nezgodno zavarovani.

Vsak, ki bi si želel otroka tudi nezgodno zavarovati lahko to stori z doplačilom 10€/osebo, ter izpolnitvijo formularja za nezgodno zavarovanje. Sporočite tudi datum zavarovanja Od -do.

S plačilom vandine se plačuje vaditelje, telovadnice in dodatne stroške organizacije vadb, organizatorja aktivnosti, šp. pripomočke, dodatne aktivnosti.

S plačilom članarine kupimo društvene majice, motivacijske nalepke, sadje, zelenjavo, medalje, izvedemo brezlačne prireditve in dogodke, …

POSEBNOSTI:

V vadbene procese vključujemo tudi otroke z zmanjšanimi telesnimi sposobnostmi, deformacijami in invalidnosti. Za tovrstne posebnosti pokličete 031 314 870 za dogovor in pogovor, da se odločimo v katero skupino bi otoka najlažje vključili glede na obstoječe stanje.

V vadbene procese vključujemo tudi tuje govoreče otroke.

Socialno ogroženim ponujamo ugodnosti. Za dogovor pokličete 031 314 870.

Aktivnost vadenega procesa s sofinanciranjem podpira tudi Občina Domžale z razpisom sofinanciranja športnih in rekreativnih programov, zato v letu 2018 ostajajo cene programov nespremenjene, ker določena sredsva za delovanje društva črpamo z razpisa.

 

 

 

Za vsa vprašanja smo na voljo kadarkoli. Pokličete lahko +386 31 314 870 ali pišete na info@sadmavrica.si

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

Leave a Comment