AKTIVNE KROMPIRJEVE POČITNICE V MAVRICI 28-30.10.2019

AKTIVNE KROMPIRJEVE POČITNICE V MAVRICI 28-31.10.2019
28. 10. 2019 – 30.10.2019 7-16:00 LOKACIJA 1. DRUŠTVA IN ZAVODA 1-2-3, Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale

LOKACIJA 2. PARK ARBORETUM, VOLČJI POTOK 3, 1235 Radomlje

6-15let, izjeme 5 let (bratci, sestrice)
 • ČAS IZVEDBE: Od 7-16 ure
 • LOKACIJE IZVEDBE: DOMŽALE IN ARBORETUM
 • PRIMERNA STAROST: 6-15 let

CENA POČITNIC 3 dni :

cena/ dnevno BREZ DDV 30€/dan 30€/dan 30€/dan
Cena brez DDV združeno 3 dni nečlani brez DDV 90€ (vključena članarina),   člani 80€
 • CENA POČITNIC dnevno: 30€
 • KAJ VKLJUČUJE CENA: Najem prostorov, strokovno usposobljeni vaditelji/učitelji, hrana (zajtrk, malica), pijača, prevozi, , material, nagrade, organizacijski stroški.
 • DOPLAČILA: 5€/kosilo/dan-restavracija/plačamo direktno gostincem, VSTOPNINA ARBORETUM 4€. (Počitnice Arboretum vsak dan doplača vstopnino).
 • UGODNOSTI: Člani društva ŠAD MAVRICA popust glej cenik. 3. otrok -10%, vsak otrok dobi klubsko majico in EKO vrečko. Za zajtrke (do 9.00) in popoldanske malice poskrbi društvo. Prijava na celotne 3 dni je ceneje.
 • PLAN DELA:

LOKACIJA DRUŠTVA IN ZAVODA 1-2-3, Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale

DAN IZVEDBE 28.10.2019 29.10.2019 30.10.2019
Kratka vsebina ŠAD MAVRICA- skozi ves dan Dan za Pravljični Šumberk. Narava, gibanje, veselje v gozdu, raziskovanje, iskanje in pravljica IZGUBLJENI SLAMNIK. Po kosilu kocka izzivi (pridružimo se ekipi Zavoda 1-2-3) in igra na prostem, sprehodi s psičko Tinco. Prosta igra s kockami. Dan za kolo in maline. Gremo čez osnovne kolesarske spretnosti, obiščemo »PUMP« stezo za kolesarjenje. Delovni dan za urejanje gredice malin. Zabijanje stebričkov, obrezovanje, privezovanje malin, urejanje ograje v parku fitnes naprav. Izdelovanje table, ki označuje našo dejavnost. Preživimo dan v parku Arboretum. Zbor zjutraj pred vhodom parka (7-8:00), nato odhod v park in celoten dan preživimo v parku. Poleg igre, ogleda parka, ESCAPE rooma in podobno bomo izdelovali izdelke iz buč. Lov za skritim zakladom Mavrične vile, ki je iskanje
OPOMBA: Vsak dan mali nahrbtnik v katerem je plastenka vode, kapa s šiltom oz. trak proti vetru, vetrovka. Kosilo naročimo oz. jemo pri gostincih, razen zadnji dan si kosilo pripravimo sami in dodatno ni potrebno plačevati, ostale dni (3 dni) denar za kosilo, ki ga naj imajo otroci s seboj (5€). S seboj imate rezervna oblačila. Primerna obutev vremenu in aktivnostim. Že pred prihodom zaščitite otroke proti klopom, ker bodo stalno v stiku z naravo in gozdom.

LOKACIJA Arboretum Volčji Potok, Volčji Potok 3, 1235 Radomlje

Kratka vsebina ŠAD MAVRICA- skozi ves dan ESKAPE AKTIVNOSTI. Naredimo si svoj ESCAPE načrt parka in iščemo bogate nagrade. Igra, zabava in risanje načrtov za iskanje “zakladov”, igra v parku, druženje. Dan za glino. Iskanje gline v naravi, izdelovanje glinenih izdelkov in glinenih slik. Obisk metuljev-vodeno, kaktusov in orhidej. Labirint Postavitev: Lov za skritim zakladom Mavrične vile, katerega iščejo gostujoči člani (ŠAD MAVRICA iz lokacije Domžale) ob obisku parka. Za delo-postavitev in ideje bodo otroci primerno nagrajeni (zaklad+). Izdelovanje izdelkov iz buč. Skupne igre članov in zabava. 1.5h robotike-poljubna tema.
OPOMBA: Vsak dan mali nahrbtnik v katerem je plastenka vode, kapa s šiltom oz. trak proti vetru, vetrovka. Kosilo naročimo oz. jemo pri gostincih, razen zadnji dan si kosilo pripravimo sami in dodatno ni potrebno plačevati, ostale dni (3 dni) denar za kosilo, ki ga naj imajo otroci s seboj (5€). S seboj imate rezervna oblačila. Primerna obutev vremenu in aktivnostim. Že pred prihodom zaščitite otroke proti klopom, ker bodo stalno v stiku z naravo in gozdom.

PRIJAVE: Prijavite se na  info@sadmavrica.si ali 031/314-870. Dobite odgovor v roku 1-2 dni. ali se vpišete spodnji obrazec.

Počitnice izvedemo, če bo vsaj 6 prijavljenih otrok v nasprotnem primeru počitnice odpovemo. Rok za prijavo je 24.10.2019

Potrebujemo podatke:

 • IME IN PRIIMEK OTROKA:
 • LETNICA ROJSTVA:
 • VAŠ MAIL:
 • VAŠ TELEFON:
 • POSEBNOSTI oz. OPOMBA:

PLAČILO: Znesek PO IZDANEM RAČUNU S STRANI RAČUNOVODSTVA (racunovodstvomavrica@gmail.com) nakažete na TRR društva  (plačilo avansa-rezervacije 15€-se v primeru odjave ne povrne, ker s tem postane strošek administracije) Namen: avans/Ime in priimek otroka/ ime počitnic ( počitnice KROMPIRJEVE).

Naslov društva: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale, Transakcijski račun:
SI56 6000 0000 0376 237, Hranilnica LON. Namen: IME IN PRIIMEK OTROKA za počitnice ( datum), SKLIC: nrc.

Celotno ali del plačila izvedete do pričetka počitnic, vsaj dan prej.

ZAVAROVANJE: Udeleženec v počitnicah ni nezgodno zavarovan. V kolikor želite otroka zavarovati to storite sami.

MOREBITNE SPREMEMEBE PROGRAMA.

V primeru, da je zelo slabo vreme imamo alternative dejavnosti pod streho. Sicer se dežja nič en bojimo. Tisti dan imamo pač škornje in »bežimo« pred kapljicami. Če pa bi bilo zelo hladno in dež bomo iskali alternative v Atlantis oz. muzeji, da bo program zanimiv za otroke. V tem primeru bo potrebno doplačilo prevoza in vstopnin.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

Počitnice z Mavrico - modeliranje
Počitnice z Mavrico – modeliranje
STALNO RAZPOLOŽLJIVOST KOCK

medgeneracijski pohod mavricamedgeneracijski pohod mavrica

GOZDNA PEDAGOGIKA
NAŠA PRIJATELJICA TINCA
DRUŽBENA ODGOVORNOST
ŠPORT-ZNANJE-SPRETNOSTI-PROMET
OPAZOVANJE-RAZISKOVANJE
ROČNE SPRETNOSTI

 

ZABAVA, DRUŽENJE