AEROBIKA

images

Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!

Vadba ob glasbi, ki zbudi duha in telo. Ob glasbeni spremljavi sledite koreografijam vaditelja-ce in uživate v gibanju. Gibi oz. koreografije niso komplicirane in zahtevne. Domov pa običajno odhajate premočeni…Na koncu vadbe naredite tudi  vaje za hrbtenico in  krepite trebušne mišice. Vaditelj-ica uporablja tudi pilates žoge, elastike in palice.


Cilji, ki jim sledimo so:

 • Sistematično pridobivati na kondiciji, moči in vzdržljivosti.
 • Spoznavati vaje za zdravo hrbtenico in jih redno izvajati.
 • Spodbujanje in iskanje svoje lastne aktivne rekreacije in vzeti si čas zase.
 • Aktivno razvijati občutek za ritem in orientacijo.
AEROBIKA
MALA TELOVADNICA – PRIZIDEK-OŠ RODICA
PONEDELJEK 19:30-20:30 (21:00, če bo skupina za to+sproščanje-dopl. (5€) TELOVADNICA-PRIZIDEK prosta skupina 1.10.2018-začnemo 15.4.2018 osnove drsanja in rolanja 30€/kombinacija vadb 2x tedensko 45€
Podružnična šola KRTINA
SREDA 19:30-20:30 TELOVADNICA prosta skupina oktober (začnemo, ko bo vsaj 5 prijav) 24.4.2019 osnove drsanja in rolanja 30/45

CENIK :

Aktivnost se plačuje  na TRR DRUŠTVA. Račun prejmete preko e-mail pošte. Računi so formirani  združeno,  vsake 2 meseca. Račun lahko plačate vsak mesec deljeno ali skupni znesek, kot je Vam lažje.

* * V kolikor ste prijavljeni na vadbo se vadba plačuje redno, ne glede na prisotnost. Opravičena je le daljša “bolniška”odsotnost katero pisno z opredelitvijo problema,  javite na mail info@sadmavrica.si.

obrazložilo ddv: Trenutno (september 2018 še nismo davčni zavezanci, planiramo, da se nam lahko to zgodi sredi sezone, zato računajte, da je v račun dodatno  lahko zaračunan tudi ddv od trenutka dalje, ko društvo postane davčni zavezanec.

 

 • 2x tedensko vadbo (60min), znaša 45€/mesec/……..letno 8 mesecev = 345€/leto (ddv)
 • 1x tedensko vadbo (60min), znaša 30€/mesec/……..letno 8 mesecev =220€/leto (ddv)
 • kombinacija Aerobika-Zdrava vadba ABC ali Pilates ali Joga plesa=45€/mesec/……letno 8 mesecev 2018 = 345€/leto (ddv)
 • osebe nad 50 let imajo popust 6€/mesec za 2x tedensko vadbo in 3€/mesec za 1x tedensko vadbo.
 • Posamična vadba se plačuje 10€/h, tudi osebe nad 50 let.
  Prijavite se na info@sadmavrica.si ali pošljite sms na +386 31/314-870 (ime in priimek osebe, letnica roj., mail., program).
  • V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC IN PRAZNIKOV, VADBA ODPADE!

Vsako leto je potrebno je plačati tudi letno članarino, ki znaša 15€/leto. Pri nakazilu članarine na trr društva, navedite IME IN PRIIMEK OSEBE, ki se včlanjuje. Članarina se lahko plača tudi na licu mesta vaditelju, ki vodi vadbo, prejmete potrdilo.

OSNOVNI NAPOTKI:

Telovadnica:

S seboj: primerna obutev, pijača, armaflex (blazina)-ni nujno, brisača. Za vadbo na prostem računajte tudi na jopico.

Splošno:

Vadbi se lahko priključite  kadarkoli. Vsaka 1. vadba je brezplačna-poskusna. Če ste z vadbo zadovoljni in ostanete z nami, prejmete račun za mesečno plačilo vadbe. V kolikor vam vadba ni po godu, lahko brez obveznosti sporočite, da Vas ne bo več na vadbo. info@sadmavrica.si

Vsak član društva mora imeti izpolnjenonova pristopnaizjava_2018, ki jo izpolnite ob vpisu v društvo pri vaditelju-ici ali jo pošljete na naslov društva: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale ali oddate na vadbi pri vaditelju.

OBVEZNA PRED PRIJAVO (info@sadmavrica.si) zaradi lažjega obveščanja dol. sprememb v primeru slabega vremena, lokacij telovadnic, pred priprave vaditelja…

Vpisi v vadbene programe, možni kadarkoli!

Sledimo projektom zveze, Športne unije Slovenije: Zdravo društvo, Slovenija v gibanju

Mednarodnim projektom MOWEWEEK (ISCA).

Zavarovanja:

 • Odrasli v sklopu vadbenih enot niso nezgodno zavarovani.
 • Z plačilom vadnine se plačuje vaditelje, telovadnice in dodatne stroške organizacije vadb, organizatorja aktivnosti, šp. pripomočke, dodatne aktivnosti.
 • S plačilom članarine kupimo društvene majice, motivacijske nalepke, sadje, zelenjavo, medalje (prireditve), …

POSEBNOSTI:

V vadbene procese vključujemo tudi odrasle z zmanjšanimi telesnimi sposobnostmi, deformacijami in invalidnosti. Za tovrstne posebnosti pokličete 031 314 870 za dogovor in pogovor.

V vadbene procese vključujemo tudi tuje govoreče odrasle.

Socialno ogroženim ponujamo ugodnosti. Za dogovor pokličete 031 314 870.

ŠAD Mavrica
Meni