Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!
V soboto, 19. 5. 2018, ob 10.00 uri, se dobimo na Stadionu Domžale.
 
Od tam nas bo pot vodila ob reki na vse skupaj 7 km dolg medgeneracijski pohod do Čistilne naprave Domžale-Kamnik in nazaj. Na vmesni postaji pri vagonu se bomo igrali sabljanje, si ogledali, kako se izdela lok ter se preizkusili v lokostrelstvu.
 
V Čistilni napravi Domžale – Kamnik bomo videli kratek film o varovanju okolja in si na hitro ogledali, kako čistilna naprava deluje. Zaključek pohoda je predviden do 13.00 ure.
 

Pohod bodo vodili usposobljeni vodiči z licenco pohodništva in vaditelj športa invalidov, zato se ga lahko udeležijo tudi osebe z lažjo obliko invalidnosti. Pohod je nezahteven in bo potekal v  sproščenem tempu, zato je odlična ideja za pohodnike vseh generacij in za družine. Ker pohod poteka po ravnini, so vabljeni tudi “vozičkarji” ter najmlajši na poganjalčkih ali kolesih, dobrodošli ste tudi vsi, ki imate radi nordijsko hojo. Udeležba je brezplačna, predhodna prijava ni potrebna.  

Priporočamo udobna oblačila in primerno obutev, v nahrbtnik pa nikar ne pozabite spakirati malice in primerne količine pijače. Le v primeru, da bo vreme resnično neprimerno za pohod, bo aktivnost odpovedana, kar bo objavljeno na FB strani ŠAD Mavrica in Zavoda za šport in rekreacijo Domžale.
Vzemite si čas za svoje najbližje ter preživite skupaj aktivno sobotno dopoldne.
 

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

 

Hvala, ker delite dobre informacije še z ostalimi!